SharqTalk met MC SharQ.

Vanaf vanvond iedere donderdagavond een SharQ Talk op TalkRadio. Een podcast van de muzikaal ondernemende duizendpoot MC SharQ. https://mcsharq.nl/

MC SharQ

Even een kort voorstelrondje over wie ik ben, mijn naam is Sharik, maar werk onder de naam MCSharQ (Master of Ceremonies). Inmiddels dwaal ik al meer dan vijftien jaar rond in de muziekwereld als fotograaf, podcaster, marketeer, (artist/band) manager en videograaf.

De afgelopen jaren heb ik me beziggehouden met veel verschillende projecten, waaronder de concertenreeks SharQ Sessions Live waarbij we (jonge) talenten de kans gaven op om te treden buiten hun eigen regio, nam ik diverse clips op in de SharQ Sessions waarbij het nummer en locatie centraal staan en probeer ik een toegevoegde waarde te zijn voor (jonge) muzikanten in hun weg naar diverse podia of opnames.

Hiernaast werk ik als marketeer voor Poppodium Volt (Sittard) en ben ik bestuurslid bij Bevrijdingsfestival waar ik me naast de marketing ook me bezig houd met een deel van de programmering, culturele sponsors en het plein van de vrijheid waar de inhoud van het festival een plek krijgt.

Ook ben ik inmiddels al twee jaar bezig met een aantal podcasts waarbij SharQ Talk “mijn” podcast is. Een podcast waarbij ik gesprekken voer met mensen die mij interesseren over onderwerpen waar ik iets, niets of alles over wil weten. In deze bijzondere tijd is daar de podcast Q-Talk bij gekomen waarbij we in “Quarantaine” podcasts opnemen met terugkerende gasten over diverse onderwerpen, een hoop positieve vibes de wereld in pushen maar ook ingaan op de verandering in de (cultuur-) wereld.

Een nieuwe Sharq Talk met McSharQ gesprek hoor je vanaf nu iedere donderdag op TalkRadio.