Over

TalkRadio is een open, eerlijk en toegankelijk online radioplatform dat vanuit positivisme en optimisme luisteraars en sprekers (podcasters, radiomakers en studiogasten) met elkaar laat praten, zodat over allerlei thema´s wederzijds begrip ontstaat. Begrip dat staat voor de kennis die bijdraagt aan ontwikkeling van denkvermogen en vitaliteit.

De radiozender TalkRadio is maandag 20 april jl. na twintig jaar afwezigheid weer van start gegaan. Ditmaal niet meer in de ether, maar in een hedendaags jasje als online hybride platform vanuit Hilversum. TalkRadio biedt een podium voor beginnende en professionele makers en wil een kompas zijn voor luisteraars die op zoek zijn naar inspirerende gesprekken. Dit betekent dat alle onderwerpen en thema`s besproken kunnen worden.

Naast live talk radio zullen er ook diverse podcasts op de zender te beluisteren zijn, waarin de nadruk ligt op Podcast Premières. Dit zijn podcasts, die het eerst te beluisteren zijn bij TalkRadio.

Ook bedrijven kunnen participeren in TalkRadio door bijvoorbeeld een eigen radioprogramma te starten of podcastseries in te zetten voor interne of externe communicatie doeleinden

Wil jij meer weten over hoe je TalkRadio in kunt zetten voor het verspreiden van jouw boodschap? Neem contact met ons op.