NEE, tegen anderhalve meter

Met een gepaste anderhalve meter afstand gaan TalkRadio hosts Isabelle Brinkman en Niels van der Horst in gesprek met Michel Schreuders, Thomas Croiset van Uchelen en Geert Bosman over hun initiatief: NEE! tegen anderhalve meter samenleving.

In het eerste deel van deze podcast stellen de tafelgasten: Michel Schreuders, Thomas Croiset van Uchelen en Geert Bosman zich voor aan TalkRadio hosts, Isabelle Brinkman en Niels van der Horst. hoe ondernemen zij in de horeca en wat is de reden van dit gesprek.

In dit tweede deel gaan de horeca ondernemers, Michel Schreuders, Thomas Croiset van Uchelen en Geert Bosman in op de sluiting van horeca en de haalbaarheid van de 30 gasten.

Er ontstaat twijfel over het hudige Corona beleid. Er is vanuit de horeca behoefte aan actuele informatie en de vraag leeft of alle kennis wordt meegenomen in het tot stand komen van nieuwe regels. Zijn er alternatieven? Luister dit in het derde deel.

Tot hier en niet verder. Michel Schreuders, Thomas Croiset van Uchelen en Geert Bosman voegen daad bij het gevoel van onrecht en machteloosheid. Zondag 21 juni van 12 tot 17 op Malieveld in Den Haag. Meer informatie over de organisatie van het evenement op het Malieveld vind je hier: https://viruswaanzin.nl/.

TalkRadio is een onafhankelijk, eerlijk en toegankelijk online radioplatform dat vanuit positivisme en optimisme luisteraars en sprekers (podcasters, radiomakers en studiogasten) met elkaar laat praten zodat over allerlei thema┬┤s wederzijds begrip ontstaat. Begrip dat staat voor de kennis die bijdraagt aan ontwikkeling van denkvermogen en vitaliteit.