Mindful Run

Je hebt hardlopers en mindful-runners. Welkom in de wereld van Mindful Run. Wanneer een looptechniek een loopstijl wordt. Waar snelheid en afstand gehoor geven aan het moment van de stap die je zet. Wat doet het voor lopers, wat doet het voor trainers?

Wat ervaar je als cursist bij Mindful Run. Een prachtig gesprek vanuit het Mindfulrun hoofdkantoor in Arnhem. Aan de rand van het Sonsbeekpark, kwamen Tafelheer Wilfried, Anita, Martijn en Arjen na twee uur tot slechts één conclusie: “Wij zijn nog lang niet uitgepraat.”

De uitzending wordt in carousel herhaalt op TalkRadio.

Mindful Run® Nederland gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen / wandelen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.

Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland en Mindful Cycling. In Nederland zijn ca. 220 instructeurs actief die de 5-weekse cursussen verzorgen met hardlopen (Mindful Run cursus), wandelen (Mindful Walk cursus) en een cursus voor zwangere of net bevallen vrouw (Mindful Run/Walk & Zwanger). Een 2,5 uur durende Mindful trailRun clinic volgen is ook mogelijk. En ruim 275 wandelcoaches die werken met de Mindful Run (MFR) wandelcoachingsmethode