Summer is a state of mind

Een tegelwijsheid als naam voor het programma dat ik ga maken op TalkRadio. Ik ben Arjen, geboren op 5 augustus, ik mag me een zomerkind noemen. Zo voel ik me ook.

Zomer is voor mij veel meer dan het kwartaal van het jaar dat de zon wat feller hoort te schijnen.

Zomer is voor mij het hele jaar door een gemoedstoestand. Een herinnering naar de geur van de ochtendzon die je opsnuift wanneer je met je slippers het grint laat knarsen onderweg naar de bakker voor een chocoladecroissant.

Zomer is voor mij rollen op mijn longboard, zomer is voor mij een nieuw bloemenshirt.

Zomer is voor mij een biertje van Swinkels nadat ik las dat de brouwerij bier terugneemt van horeca-ondernemers om de alcohol te verwerken tot desinfectie middel.

Zomer is voor mij een openhartig kaartje van OpenUp! die een vraag stelt over ambities en die me laten dromen over 20 jaar van nu.

Zomer is m’n gezin. mijn dochter en zoon die al anderalf jaar bij elkaar op de kamer slapen omdat dat gezelliger is dan alleen. (we hebben de slaapkamer van Noud lang vrijgehouden maar voor TalkRadio is deze geconfiskeerd en omgebouwd tot studio.

Zomer is voor mij de ontmoetingen en telefoongesprekken die ik hield met mensen die net als ik betrokkenheid voelen bij dit station.

Zomer is een onderdeel van alles.
Zomer is voor mij een synoniem van Zomaar. Klein, eenvoudig en oprecht.

Een moment waarin we elkaar wat warmte stralen. Gewoon Zomaar.
Met dit zomergevoel probeer ik iedere dag een programma te maken. Een Feelgood moment voor iedereen. Zelfs als het in de zomer even regent.

Summer is a state of Mind
met Arjen van Wifferen